Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

Mycket händer men ändå inte!

Av Cecilia - 18 mars 2008 11:16

Mycket händer men ändå inte!

Ja, dagarna går och man jobbar och stå i, men ändå tycker jag att jag inte får något gjort!

I lördags var jag med på en tävlingspsykologi-kurs på Ölans bhk. Föreläsare var Niina Svartenberg. Den var kanon bra.  Det var som en liten fortsättning eller ska vi säga vinkling på den psykologi vi hade en gång i danmark.


Vi var ett gäng Straight Flushare där ( Carina, Fia, Kisi och jag) Kul att träffa dem igen och framför allt att disk det som sades, hur vi kunde använda det på jaktproven. Jag tror att Fia och jag slår "all timme hig" i nervösetet!

Jag själv stämplar ut hjärnan några timar innan vi åker iväg på tävlingar, men n u ska vi ändra på detta fel-tänk!!

Helt klart en toppen dag på Öbhk!


Men som vanligt kan inte allt flyta på i glädjens tecken............

Jag kan inte längre hålla mig, jag struntar i om hela världen blir sura på mig nu....men

KIRSI::DU MÅSTE TA DIG I KRAGEN..ingen annan kan göra det åt dig, jag vet att ditt liv verkligen har stunkit och varit piss, jag tror ej att någon av oss andra kan förstå hur jobbit du har och har haft det!!!

Men man kan bara ändra på livet själv...ingen kan göra det grovarbetet åt dig! Så kämpa imot och ta kontroll över dit liv här och nu.Gör något bra för dig själv..det är ej lätt men det går. det finns många bevis på det!

EN STOR KRAM PÅ DIG KIRSI


I Söndags fyllde mellan flickan moppe! Vad har tiden tagit ivägen? Det var bara nyss som hon var med på  jaktprov i barnvagnen! Jag börja ana att alla som har tjatat om att man ska passa på att njuta av barnen för snart är de vuxna har rätt!!!! En stor Grattis puss Elina... Jag älskar dig!!!!!


Det var en tjej till som fyllde i söndags....Jo, Straigt Flushs Q-kull fyllde 3-år! Fylld vuxen flat, helt otroligt. Tack Carina att jag har fått möjligheten att ännu en gång få en bättre flat än de som jag har haft innan (och de var inte dåliga). Blossom är verkligen den träningskamrat jag vill ha! Hon har bjudit på många minnes värda stunder så här långt och jag tror att det blir många fler!


Tack Annika & Roger plus de andra värdana för en mycket trevlig fest i Stenås! Scen uppträdandet kommer vi sent glömma! Undra om det inte var lite falsk -marknadsföring, hörde talas om en delfin som var inblandad?!



En fråga bara.... vem har retat väder gudarna? Jag vill ej ha snö nu, vi har ju kommit igång så smått med vårbruket och vill köra på nu! Eller är det en test av mitt dåliga tålamod? Hm man kan undra!


Nu får ni hålla tummarna för vid 13 ska vi dr-undersöka ett gäng kor, så vi vet hur mjölkprod kommer se ut om nio månader! Hoppas på jackpott!

Snurra inte världen lite lugnare idag eller?

Cilla

 
 
Fia

Fia

19 mars 2008 08:25

Hej Cilla!!
Vi vill önska dig och din familj en trevlig & Glad Påsk. Ses förhoppningsvis på annandagen om inte snön ställer till det.
Kram Fia & Andreas

http://www.123minsida.se/vega

 
Fia

Fia

19 mars 2008 12:21

Hej Cilla!
Vill bara önska dig & familjen en Trevig & Glad Påsk. Vi syns väl på Annandagen om inte vädret ställer till det.

Kram Fia Andreas Kajsa & Melker

http://www.123minsida.se/vega

 
Ingen bild

Fia

19 mars 2008 12:23

Hej Cilla! Vi vill bara önska dig och familjen en Glad påsk. Vi syns väl på Annandagen om inte vädret ställer till det.
Kram Fia Andreas Kajsa & Melker

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia - 29 mars 2009 16:48

Igår fick Blossom och jag den stora äran att var "stand in " åt Ebba. Kattis och Johan från Jönköping var nämligen nere för att titta på sin nya valp (vilken av Ebbas valpar de ska ha få framtiden utvisa).För att de skulle få se lite av vad Noel och ...

Av Cecilia - 27 mars 2009 13:41

Har precis varit och sprutat kära Ester så att hon ej ska löpa. Detta var 3.e gången som vi sprutade henne.Det är så skönt att hon inte kommer i löp, dels för henne egen skull och för byns hanhundar, och hon är mycket jämnare i sitt dagliga arbete. H...

Av Cecilia - 23 mars 2009 19:34

En dag efter en annan försvinner iväg! Men nu hittade jag tid och lust att blogga.Vad har då hänt sedan sist? Jo..1) Jag har blivit omvald  som ledamot i Arlas Ölandskrets på två år och även klättrat från 3 till 1 suppleant, tilltill Arlas  regionsty...

Av Cecilia - 13 mars 2009 17:30

FÖR 15 min sedan ringde  EVA Hultman åt Jordbruksverket och medelade att Vi ä: SAMONELLA FRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! Fy FAN VILKEN LYCKA, nu jävla ska vi satsa på våra kor efter en vinter av oro!!!! Tyvärr var det ...

Av Cecilia - 9 mars 2009 11:15

Igår träffades jag, Carolin och Carina för lite träning.Det blev träning både för de stora hundarna och de små stjärnorna!!! BlossomBlossom  blev snabbt trött i huvudet på dirr träningen. Tyvärr så hamnade vi i konflikt med varandra, vilket inte är b...

Ovido - Quiz & Flashcards