Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Dagens bravader

Av Cecilia - 1 februari 2009 18:35

Missade ju gårdagens jakträning med gänget...blä och ush att man ska behöva jobba ibland, och dessutom vara en god mor (något som verkligen inte ligger för mig).

Men jag tog igen det hela med råga då jag var med på Y-kullens valpträning idag. Så jäkla trevligt det var att se Yades syskon.
Vi var 7 valpar, Carina med  Jacksson & Yava, Petra med Yazza, Kristina med Kajsa, Jenny med Nemo,  Jag och Yade och så var lilla Kiwi med en stund på slutet.

Dessa små valpar imponerar stort på mig, liksom deras ägare! Carina förklarar som vanlig väl övningarna, varför vi gör dem och vad de ska bli i slut änden.
 Alla tar det så lungt och tänker verkligen igenom vad vi håller på med. Inga stressade övningar, utan väl avvägda övningar som bygger på motivation och lek.
Kent! Du skulle vara så stolt över dessa valpar om du hade varit där idag, hoppas att du kan komma ner och få träffa dem till sommaren.
Yade ville inte redigt vara till hundra procent lugn när han var uppbunden...så det bli att träna, med det var det ända som jag inte vad nöjd med idag.

Men vad vore träning utan fika..tack för den goda tacos buffen! Den mättade hungriga magar!!!
Men är det inkomster så är det utgifter...eller vad säger du Tomas ;)!

Imorgon har vi  i Lrf N. Möckleby avdelningen årsmöte.
Jag fixade bokförningen klart igår och fick även den godkänd av den ena revisor..den andra ska titta på det imorgon. Jag vet ej hur det gick till men det föll på mig att åka och skaffa blommor till avgående i styrelsen, (gäst fördedragshållaren Lars Wiber Ölandsbanken) plus handla till kaffet.

Måndagarna är ibland rätt stressiga då alla kalvboxar ska mockas, så helst vill jag inte åka iväg på ärende. Men vi får nog skjuta på mockningen till tisdag, då vi även ska slakta baggen Hagvald imorgon.

Sånt är livet, föddas, pippa och sedan dö...iaf om man är en elak bagge.

Kram Cilla



 
 
Anja

Anja

4 februari 2009 13:35

Bildutmaning!
Kolla min blogg...

http://www.anjasflock.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia - 29 mars 2009 16:48

Igår fick Blossom och jag den stora äran att var "stand in " åt Ebba. Kattis och Johan från Jönköping var nämligen nere för att titta på sin nya valp (vilken av Ebbas valpar de ska ha få framtiden utvisa).För att de skulle få se lite av vad Noel och ...

Av Cecilia - 27 mars 2009 13:41

Har precis varit och sprutat kära Ester så att hon ej ska löpa. Detta var 3.e gången som vi sprutade henne.Det är så skönt att hon inte kommer i löp, dels för henne egen skull och för byns hanhundar, och hon är mycket jämnare i sitt dagliga arbete. H...

Av Cecilia - 23 mars 2009 19:34

En dag efter en annan försvinner iväg! Men nu hittade jag tid och lust att blogga.Vad har då hänt sedan sist? Jo..1) Jag har blivit omvald  som ledamot i Arlas Ölandskrets på två år och även klättrat från 3 till 1 suppleant, tilltill Arlas  regionsty...

Av Cecilia - 13 mars 2009 17:30

FÖR 15 min sedan ringde  EVA Hultman åt Jordbruksverket och medelade att Vi ä: SAMONELLA FRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! Fy FAN VILKEN LYCKA, nu jävla ska vi satsa på våra kor efter en vinter av oro!!!! Tyvärr var det ...

Av Cecilia - 9 mars 2009 11:15

Igår träffades jag, Carolin och Carina för lite träning.Det blev träning både för de stora hundarna och de små stjärnorna!!! BlossomBlossom  blev snabbt trött i huvudet på dirr träningen. Tyvärr så hamnade vi i konflikt med varandra, vilket inte är b...

Ovido - Quiz & Flashcards