Direktlänk till inlägg 9 mars 2009

Yade min prins!!

Av Cecilia - 9 mars 2009 11:15

Igår träffades jag, Carolin och Carina för lite träning.
Det blev träning både för de stora hundarna och de små stjärnorna!!!

Blossom
Blossom  blev snabbt trött i huvudet på dirr träningen. Tyvärr så hamnade vi i konflikt med varandra, vilket inte är bra då hon går ner sig så väldigt mycket.
Hon tappade både i lydnad och tempo......
Blev lite deppig då det känns som vi åter är på ruta ett i träningen.
Jag tycker dessutom att hon inte känns pigg, märkte detta redan för ca 14 dagar sedan på lyd.träningen Hon är liksom inte lika på och med.
Eller är det jag som inbillar mig det eftersom vi har lite bakslag i all träning nu, man vill ju gärna skylla på någon annan än sig själv!!!

Yade
Den älskade, den hatade (av barnen;)!
Vi körde lite övningar med Yade, Jacksson,Yava och Neo.
Fasiken vad de små kan koncentrera sig. Inget känns svårt, allt bara funkar!!

Ja,ja jag vet att ännu så är de bara små barn och mycket kan hända ännu innan de har blivit Champions!! men de är så underbara!!!!
Men till skillnad från sina syskon så är prins Yade ett litet monster.....
Han hittar på mycket bus, han tar plats, och han leker gärna rätt hårt med barnen, obs barnen är 18,16 &10 år så de är inga berbisar, och de trissa upp honom rejält ibland innan jag hinner ryta åt både dem och hundarna.

Elina har en nalle i sin säng som hon fick när hon fyllde( 10år tror jag det var) ,när man tar den på tassarna börjar den prata.
Åtskilliga gånger har jag hört röster från hennes rum, när jag varit själv hemma.
Har länge funderat på om jag håller på att bli ännu mer sinnes sjuk, men nu har jag kommit på prins Yade med att smyga ner och lägga sitt huvud på den och sutta på nallens tassar!!!  Gangster!!!

Väntar på Dödsdomen........

Denna vecka ska jordbruksverket börja skicka ut breven om resultatet av samonella provtagningen..
Har gått och gruvat mig hela vintern för vad det ska visa....
Även om vi har haft väldigt lite sjuka djur, döda djur , kastningar eller diarreer som kan vara täcken på samonella så kan man ha det ändå utan att man märker något.

Kan nog säga att det har varit en tuff vinter..med samonella hotet hängade över sig, en nära släktig svårt sjuk i skelet cancer, problem med Martins inlärning m.m Vi börjar känna oss rätt slitna i psyket både gubben och jag nu.

Men det känns ju alltid lite lättare när solen skiner ute som den gör till och från idag!!!

//Cilla

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia - 29 mars 2009 16:48

Igår fick Blossom och jag den stora äran att var "stand in " åt Ebba. Kattis och Johan från Jönköping var nämligen nere för att titta på sin nya valp (vilken av Ebbas valpar de ska ha få framtiden utvisa).För att de skulle få se lite av vad Noel och ...

Av Cecilia - 27 mars 2009 13:41

Har precis varit och sprutat kära Ester så att hon ej ska löpa. Detta var 3.e gången som vi sprutade henne.Det är så skönt att hon inte kommer i löp, dels för henne egen skull och för byns hanhundar, och hon är mycket jämnare i sitt dagliga arbete. H...

Av Cecilia - 23 mars 2009 19:34

En dag efter en annan försvinner iväg! Men nu hittade jag tid och lust att blogga.Vad har då hänt sedan sist? Jo..1) Jag har blivit omvald  som ledamot i Arlas Ölandskrets på två år och även klättrat från 3 till 1 suppleant, tilltill Arlas  regionsty...

Av Cecilia - 13 mars 2009 17:30

FÖR 15 min sedan ringde  EVA Hultman åt Jordbruksverket och medelade att Vi ä: SAMONELLA FRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! Fy FAN VILKEN LYCKA, nu jävla ska vi satsa på våra kor efter en vinter av oro!!!! Tyvärr var det ...

Av Cecilia - 2 mars 2009 17:36

OJ Vilken HELG!!!!!!2009-03-02 11:06 Vasaloppets stora stjärna!!!!! Med en förkylning i kroppen så gjorde gubben sitt livs vasalopp!!!Tiden blev 07:22:46, plasering 5628!!!Inte illa för en sleten bonne!!!När jag pratade med honom i telefonen idag så ...

Skapa flashcards